Donaris 930 x 122

alcool

I-A REFUZAT PE POLIȚIȘTI. ȘOFERUL ARE ACUM DOSAR PENAL

I-a refuzat pe polițiști. Șoferul are acum dosar penal.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Șofatul sub influența băuturilor alcoolice face victime pe șoselele din Argeș. Sunt și cazuri „fericite”, în care Poliția îi oprește în trafic pe șoferii băuți înainte ca iresponsabilitatea lor să provoace accidente rutiere grave.

Este și cazul unui șofer în vârstă de 47 de ani, din comuna Mușătești.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

În timp ce conducea ieri un autoturism pe DN 73C Câmpulung Muscel-Curtea de Argeș, bărbatul a fost tras pe dreapta de către polițiștii Secției Rurale Domnești.

Polițiștii au constatat că șoferul era băut. „A fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice, însă a refuzat.”, precizează Biroul de Presă al Poliției Argeș, care ne furnizează informația.

În cele din urmă, polițiștii au stabilit că avea o alcoolemie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit sursei citate, i s-a făcut dosar penal deoarece a refuzat prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, infracțiune pedepsită de lege cu închisoare de la 1 la 5 ani. (Foto: Arhivă – descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3