NOR CURIER 930X122

paste

batrani_4ecb41cbc6

IATĂ CÂND VOR FI PLĂTITE PENSIILE DE PAȘTI ÎN ARGEȘ!

După cum v-am informat, Guvernul a decis ca în această lună pensiile să fie plătite mai devreme decât de obicei. Motivul? Pensionarii să aibă bani pentru cumpărăturile specifice sărbătorilor pascale.

Citiți și: Pensiile, schimbare semnificativă în luna mai! Anunțul făcut azi de oficialități

Într-o conferință de presă organizată la sediul instituției, directorul Casei Județene de Pensii, Aida Enache (foto 2), a anunțat că plata pensiilor la domiciliu a început astăzi, 10 aprilie, și se va încheia vineri, 18 aprilie. Pensionarii care în intervalul 10-18 aprilie nu vor fi găsiți acasă de poștaș își vor putea ridica pensia până marți, 29 aprilie, de la unitățile poștale.

Aida Enache a mai precizat că pensionarii care își ridică banii prin sistemul bancar o vor putea face în această lună începând de luni, 14 aprilie.

Citiți și: Lovitură dură! Ce se întâmplă cu minivacanța de 1 Mai și Paște

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90