930 x122 grota rece

bacalaureat

bacalaureat-proba-orala

IATĂ PROGRAMUL SIMULĂRII BACALAUREATULUI!

Au fost stabilite perioadele de desfășurare a simulărilor la evaluarea națională a elevilor de clasa a VIII-a și la bacalaureat. Ministerul Educației a anunțat astăzi că simularea evaluării naționale va avea loc între 18 și 20 februarie, iar a bacalaureatului – între 3 și 7 martie.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

Pentru prima dată, la simularea de BAC vor lua parte și elevii de clasa a XI-a. Aceștia din urmă vor susține numai două probe: română și matematică ori istorie.

Calendarul simulării evaluării naționale a elevilor de clasa a VIII-a este următorul: 18 februarie – limba și literatura română, 19 februarie – limba și literatura maternă, 20 februarie – matematică și 7 martie – afișarea rezultatelor.

Citiți și: Argeș. Bravo lor! Note de 10 la simularea pentru BAC 2024!

Simularea probelor de bacalaureat se va desfășura după următorul program: 3 martie – limba și literatura română, 4 martie – limba și literatura maternă, 5 martie – proba obligatorie a profilului, 7 martie (doar pentru elevii de a XII-a) – proba la alegere a profilului și specializării și 14 martie – afișarea rezultatelor. În ambele cazuri, rezultatele nu vor fi trecute în catalog.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90