EcoMoto 930×122

Arges

BANCI_SCOLARE

IATĂ UNDE SUNT ÎNCHISE ȘCOLILE!

În Argeș nu doar unitățile din învățământul preuniversitar nu au cursuri astăzi din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Ministerul Educației Naționale anunță că și Universitatea Pitești, pentru a treia zi consecutiv, are activitățile didactice suspendate miercuri, 29 ianuarie. În aceeași situație se află și Școala Națională de Studii Politice și Administrative din Capitală. La rândul ei, conducerea Universității București a decis ieri ca atât miercuri, cât și joi instituția să rămână închisă.

Amintim că în urma instituirii astăzi a codului galben (pentru jumătatea de nord a județului) și a codului portocaliu (pentru jumătatea de sud) de viscol, toate grădinițele, școlile și liceele din Argeș au cursurile suspendate. Școlile mai sunt închise în București, Bacău, Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa, Prahova, Olt, Tulcea, Teleorman, Vaslui, Vâlcea şi Vrancea. În judeţul Iaşi cursurile sunt suspendate doar în mediul rural, iar în judeţele Braşov, Covasna, Gorj şi Mehedinţi unităţile de învăţământ sunt deschise azi pentru elevi şi profesori chiar dacă ele se află sub cod galben, deoarece condiţiile create, susțin autoritățile, permit acest lucru. O situaţie excepţională o reprezintă judeţul Botoşani, care, deşi nu se află sub niciun cod de avertizare meteorologică, are două şcoli închise din cauza faptului că elevii vin din localităţi aflate sub cod de avertizare.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3