New Profesional Consult 930 x 122

accident mortal

IMPACT VIOLENT, ACCIDENT MORTAL ÎN ARGEȘ

Impact violent, accident mortal în Argeș. Un tânăr a murit într-un accident de circulație produs în această seară pe DN 65A Pitești – Roșiorii de Vede, pe raza satului Șerboeni al comunei argeșene Buzoești.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Aflat la volanul unui autoturism Skoda, tânărul, în vârstă de 21 de ani, din comuna Recea (județul Argeș), a pierdut controlul asupra direcției de mers într-o curbă ușoară la dreapta. Mașina a acroșat un autoturism Dacia, iar în urma impactului a intrat într-un gard, pe care l-a rupt, a lovit un stâlp din beton de energie electrică, după care s-a răsturnat de câteva ori în afara părții carosabile.

Șoferul, care era singur în autoturism, a fost proiectat prin parbriz în afara mașinii.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Tânărul a suferit răni grave, intrând în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele de pe ambulanțele sosite la fața locului, bărbatul a decedat.

Din cea de a doua mașină implicată nicio persoană nu a fost rănită.

Cauza accidentului a fost viteza excesivă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90