NOR CURIER 930X122

103 ani

ÎMPLINEȘTE 103 ANI!!! E CEA MAI VÂRSTNICĂ PERSOANĂ DIN ARGEȘ! VEZI GALERIE FOTO!

A prins ambele războaie mondiale! A trăit în monarhie, în dictatură, iar acum în democrație! Are copii, nepoți, strănepoți și stră-strănepoți! La 30 de ani a rămas văduvă și nu s-a mai recăsătorit.

Citiți și: Argeșul este „însângerat”! Drame de nedescris în cuvinte

Ioana Vasile este cea mai vârstnică persoană din județul Argeș. Mâine, 13 ianuarie, împlinește 103 ani!!! S-a născut pe 13 ianuarie 1911 în satul Burdea, din comuna argeșeană Căldăraru, iar aniversarea zilei de naștere o prinde tot în localitatea ei natală.

Și-a sărbătorit ziua astăzi, ocazie cu care i-au fost alături cinci generații de copii, nepoți, strănepoți și stră-strănepoți. Alături i-a fost și primarul comunei, Marin Petroaica. Edilul i-a oferit Ioanei Vasile un buchet de flori și 1.000 de lei din partea Consiliului Local. De asemenea, bătrâna a fost servită cu tort și cu șampanie. Îi spunem și noi la mulți ani!

Citiți și: Mascații au luat cu asalt Colegiul „Brătianu” din Pitești

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90