New Profesional Consult 930 x 122

ceair

ÎN PIAȚA CEAIR, ETERNUL ȘI ENERVANTUL REFREN „ȚIGĂRI, ȚIGĂRI, ȚIGĂRI…”

În piața Ceair din Pitești au ajuns să vândă țigări de contrabandă și indivizi din alte județe decât Argeșul.

Citiți și: Lovitură dură pentru fumători!

Este și cazul unui brașovean din orașul Zărnești, în vârstă de 49 de ani, prins de polițiștii Secției 1 cu 800 de țigări care nu aveau timbru fiscal emis de autorităţile statului român.

Pachetele de țigări au fost confiscate, iar brașoveanul s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă.

Citiți și: Pitești. Măsură absolut necesară într-o piață din oraș

Dosarele penale nu îi sperie, însă, pe vânzătorii de țigări de contrabandă din piața Ceair, cea mai mare piață agroalimentară din Pitești. În ciuda numeroaselor razii ale polițiștilor și a dosarelor penale întocmite (după cum precizează Biroul de Presă al Poliției Argeș), comercianții ilegali nu dispar din piață, invitând pe mai departe potențialii clienții să cumpere cu eternul „refren” „țigări, țigări, țigări…”

Despre persistența fenomenului puteți (re)citi și aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/contrabanda-cu-tigari-in-pitesti-greu-de-ucis/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90