Donaris 930 x 122

comuna călinești

ÎNCĂIERARE GENERALĂ, ARGEȘENI REȚINUȚI DE POLIȚIE

Încăierare generală, argeșeni reținuți de Poliție. Poliţiştii din orașul Topoloveni și colegii lor din comuna Călineşti au continuat ancheta într-un dosar penal de loviri sau alte violenţe, violare de domiciliu, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi au reţinut patru persoane.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în seara zilei de 24 iulie 2019, în urma unui conflict spontan care a izbucnit într-un birt, mai multe persoane din Călineşti s-ar fi agresat reciproc.

După administrarea probatoriului, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de patru bărbaţi, toți din satul Valea Corbului al comunei Călinești: Ion Haica (45 de ani), Cristi-Ionuț Haica (22 de ani), Cosmin Vasile Miu (39 de ani) și Vasile Alexandru Lungu (19 ani).

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Cei patru vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare împotriva lor a unei măsuri preventive. (Foto: Arhivă, descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90