930×122 CAPRA 5

casa

UPDATE: INCENDIU ÎN ZONA RESTAURANTULUI CAPITOL

UPDATE (ORA 17): Potrivit ISU Argeș, incendiul a izbucnit într-o cameră a locuinței. Au ars elemente de mobilier, un televizor și aparatură electrocasnică și s-au degradat tâmplăria de PVC și tencuiala camerei. Incendiul a pornit de la untransformator, condensator defect sau suprasolicitat”.

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

UPDATE (ORA 14:20): Incendiu în zona restaurantului Capitol. Incendiul a fost localizat și stins, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Nu sunt persoane rănite. Pompierii vor stabili cauza. 

Incendiu acum în zona restaurantului Capitol. Echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă din Pitești și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat din Bradu au fost trimise în urmă cu puțin timp la o intervenție, în urma unei sesizări de incendiu.

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

Incendiul a izbucnit la o casă de locuit aflată în zona restaurantului Capitol, pe strada Nicolae Brânzeu din Pitești, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Vom reveni cu amănunte.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3