SMART KIDS 930X122

Arges

elevi_liceu_33276800

ÎNCEPE EVALUAREA NAȚIONALĂ! EMOȚII PENTRU 5.400 DE ELEVI DIN ARGEȘ!

Astăzi începe Evaluarea Națională pentru absolvenții de clasa VIII-a. În Argeș vor susține examenul peste 5.400 de elevi. Inspectoratul Școlar a organizat în Pitești șase centre zonale de evaluare a lucrărilor: la Colegiul Tehnic „Dimitrie Dima”, la Liceul Teoretic „Ion Barbu” și la liceele tehnologice „Constantin Brâncuși”, „Dacia”, „Mihai Viteazul” și „Astra”.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Prima probă, care se va desfășura azi, va fi la limba și literatura română-scris. Mâine, 24 iunie, urmează proba scrisă la limba și literatura maternă, doar pentru elevii aparținând minorităților naționale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă. Evaluarea Națională se va încheia miercuri, 25 iunie, cu proba scrisă la matematică. Rezultatele vor fi afișate vineri, 27 iunie, până cel mai târziu la ora 16. Eventualele contestații vor putea fi depuse în aceeași zi, până la ora 20. Afișarea rezultatelor finale va fi făcută marți, 1 iulie. La nivelul întregii țări la Evaluarea Națională participă peste 166.600 de elevi.

Precizăm că rezultatul va avea o pondere de 75% în media de intrare la liceu.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA