EcoMoto 930×122

Arges

Ploaie02

ÎNCEPUT DE IULIE CU PLOI! CITEȘTE ESTIMĂRILE DE VREME PENTRU URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI!

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (30 iunie-13 iulie) au fost date publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș meteorologii estimează că în prima săptămână maximele termice vor avea oscilații de la o zi la alta și se vor situa în medie între 27 și 29 de grade Celsius. În cea de a doua săptămână maximele vor urca până la 30 de grade. În ceea ce privește minimele nocturne, acestea se vor încadra pe tot parcursul celor două săptămâni între 13 și 17 grade Celsius.

Potrivit estimărilor ANM, nu vom scăpa de ploi nici în prima parte a lunii iulie. După codul galben din noaptea care vine ploi vom mai avea pe 3, 4, 8 și 9 iulie, dar în general slabe cantitativ. În rest, condițiile de ploaie vor fi reduse.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3