Donaris 930 x 122

pod

INCREDIBIL! STRUCTURA DE REZISTENȚĂ A UNUI POD A CEDAT!

Aseară târziu, în jurul orei 23, pe drumul național 67 B, la km 175+900, structura de rezistență a podului de peste pârâul Teleormănel, situat la intrarea dinspre Piteşti în comuna Poiana Lacului, a cedat, anunță Poliția Argeș. Prin urmare, podul a devenit impracticabil. Din fericire, nu au existat victime.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Circulația a fost închisă, folosindu-se acum rute ocolitoare. Pe sensul de deplasare Pitești-Drăgășani rutele ocolitoare sunt Pitești-DN 67 B-Moșoaia-Smeura-drumul comunal Hințești-Albota-Cerbu-DN 65-Lunca Corbului-drumul județean 679-Păduroiu-DN 67 B-Drăgășani și Pitești-DN 65-Albota-Cerbu-DN 65-Lunca Corbului-DJ 679-Păduroiu-DN 67 B-Drăgășani. Pe sensul de deplasare Drăgășani-Pitești ruta ocolitoare este Drăgășani-DN 67 B-Păduroiu-DJ 679-Lunca Corbului-DN 65-Cerbu-Albota-Pitești. Polițiști și lucrători ai Secției Drumuri Naționale Pitești acţionează în zonă pentru semnalizarea corespunzătoare a închiderii şi devierii circulaţiei rutiere.

Vom reveni cu amănunte. (Foto: Arhivă – Pod Topoloveni)

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Bogdan Militaru spune:

    Fotografia este realizata la intrarea in orasul Topoloveni.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3