New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

Inedit! Primar din Argeș, fost polițist, în parada Rock’N’Ride

Inedit! Primar din Argeș, fost polițist, în parada Rock’N’Ride pe traseul Pitești -Mioveni

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

 

În calendarul Zilelor Orașului Mioveni azi a avut loc și o paradă a motocicliștilor pe traseul Pitești – Mioveni (Făget).

Citiți și: Cerere neobișnuită către primar: „Vrem un Lidl!”

Evenimentul intitulat Rock’N’Ride și organizat de clubul moto Storm Riders din Mioveni se află la a 3-a ediție. Acesta a debutat cu o demonstrație în Piața Vasile Milea din Pitești, a continuat cu parada și s-a încheiat cu un concert rock în Mioveni. Un concert rock va avea loc și mâine în Făget de la ora 16:00, cap de afiș fiind trupa Timpuri Noi.

 

Din alai a făcut parte și primarul din Băbana, Vasile (Bebe) Ivan, care este un pasionat al mersului pe două roți.

 

Bebe Ivan, pentru cunoscuți, a fost polițist în județul Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Erete spune:

    Bine zis: ,,am o vârstă”…

  • Simona spune:

    Dl. Bebeee, esti ok si la aceasta varsta👏👍

  • Costi spune:

    Ești ok fratelo

  • Un-Primar-Tampit spune:

    Toata comuna arata de parca au trecut rusii pe acolo. Drumuri de secolul 19, prost semnalizate rutier,cu portiuni de carosabil rupte,in care risti sa mori inecat in rahatul ce il dau toti locuitori direct in raul,pentru ca ,domnul primar a mancat banii cu fufele de canalizare. Comuna fara gaze in prezent,a promis la pulime ca baga gaze daca il voteaza,aici omul sa tinut de cuvant,le da sa manance,fasole cu ciolan de 1 decembrie,sa aiva tot omul gaze la gaura curului,dar nu la ochiul aragazului. Ar mai fi foarte multe de zis,insa ma opresc aici.
    P.S. Domnule Primar,daca ati citit acest mesaj,invitati domnule televiziune de cotet(partid)(ProTv) sa filmeze domnule marile dv realizari.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90