930×122 CAPRA 5

consultanta

ÎNFIINȚARE DE FIRME ÎN PITEȘTI, CONSULTANȚĂ LA CELE MAI MICI PREȚURI

Profesional New Consult SRL oferă prin specialiştii săi jurişti servicii de înfiinţare de firme, SRL, SA, PFA și II, la cele mai mici preţuri de pe piaţa din Piteşti şi din Argeş, asigurând cele mai înalte standarde de calitate, cu minim de deranj din partea clienţilor, care se vor deplasa doar o singură dată la sediul societăţii pentru semnarea documentelor necesare (http://www.profesionalnewconsult.ro/consultanta-juridica/infiintare-firme-pfa-ii).

Citiți și: Investiții de top! Firma care a surprins în județ

Firma este situată în Piteşti, pe strada Trivale, nr. 14, în Gura Trivăii, vizavi de Hotel Blue Night. ATENȚIE! De la 1 ianuarie 2015 sediul firmei va fi în Pitești, pe strada Victoriei, nr. 36, la etajul 3, lângă Guiness Pub.

Dacă doriţi, așadar, să porniţi cu dreptul în afaceri, o puteţi face la costuri minime, apelând la specialişti în domeniu. De asemenea, Profesional New Consult SRL asigură servicii de înfiinţare de asociaţii non profit şi de fundaţii pentru cei care doresc să servească o cauză umanitară, dar şi servicii de recuperare de debite, consultanţă juridică, reprezentare în instanţă și contestare de procese verbale de contravenţie.

Citiți și: O firmă mare de formare din Pitești angajează!

Pentru a beneficia de ofertele de înfiinţare de firme (http://www.profesionalnewconsult.ro/consultanta-juridica/infiintare-firme-pfa-ii) (SRL, SA, PFA, II) tot ce trebuie să faceţi este să sunaţi la numărul de telefon al Profesional New Consult SRL, 0784.045.025, și veţi primi toate informaţiile necesare. IMPORTANT! Prin colaborările pe care le are, firma poate asigura servicii de contabilitate, resurse umane și servicii externe de protecţia muncii.

Facebook: https://www.facebook.com/firmepitesti?ref=hl 

Mobil: 0784.045.025 și 0744.974.775

Tel/Fax: 0348.436.899

E-mail: consultanta@profesionalnewconsult.ro și office@profesionalnewconsult.ro

Web: www.profesionalnewconsult.ro.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3