930×122 CUMPANA 5

bacalaureat

INSPECTORATUL ȘCOLAR ARGEȘ, ANUNȚ OFICIAL

Inspectoratul Școlar Argeș, anunț oficial. Astăzi s-a desfăşurat proba scrisă la alegere a profilului și specializării, Ed), a examenului de bacalaureat naţional 2019, sesiunea august-septembrie.

Citiți și: Schimbări majore la examenul de Bacalaureat!

În județul Argeș, un elev, de la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Pitești, a fost eliminat din din centrul de examen de la același liceu. Potrivit Inspectoratului Școlar, care comunică aceste date sub semnătura generalului Dumitru Tudosoiu (foto), elevul a fost prins având asupra lui un telefon.

Amintim că și la probele anterioare au fost elevi argeșeni eliminați pentru tentativă de fraudare a examenului (AICI, subiectul pe larg).

Citiți și: Anunțul momentului! Cum se va da Bacalaureatul în acest an

Mai jos, statistica la zi a examenului în Argeș (click pe imagine pentru mărire):

În perioada 27 august-3 septembrie 2019 se va derula evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, a competențelor digitale, respectiv a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Marți, 3 septembrie 2019, vor fi afișate, până la ora 12, rezultatele inițiale la probele scrise, iar eventualele contestații vor putea fi depuse în aceeași zi, în intervalul 12-16.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 pe 90 Costache