Donaris 930 x 122

bacalaureat

INSPECTORATUL ȘCOLAR ARGEȘ: DAȚI AFARĂ DIN EXAMEN

Inspectoratul Școlar Argeș: Dați afară din examen. Inspectoratul Școlar Argeș ne-a informat în urmă cu puțin timp:

Citiți și: Anunțul momentului: Ce se întâmplă cu Evaluarea Națională și Bacalaureatul anul acesta

„În urma desfăşurării astăzi a probei scrise obligatorii a profilului, Ec), din cadrul examenului de Bacalaureat naţional sesiunea august-septembrie 2018, vă transmitem următoarele date statistice de la nivelul județului Argeș:

-Bacalaureat 2018 proba Ec) – înscrişi 1.106 elevi, dintre care 880 prezenți.

Citiți și: Măsuri noi la BAC după fraudele din acest an

-S-au constituit 5 centre de examen.

-3 elevi au fost eliminați, conform metodologiei, pentru tentativă de fraudare a examenului, în centrele de examen de la Liceul Tehnologic ,,Astra’’ din Pitești (2 elevi) și Colegiul Național ,,Dinicu Golescu’’ din Câmpulung Muscel (1 elev).

-Cazuri speciale – 4.

-Nu au fost solicitate subiecte de rezervă.

Joi, 23.08.2018, se va desfăşura proba scrisă la alegere a profilului și specializării din cadrul examenului de Bacalaureat naţional 2018”.

Amintim că și la proba scrisă de limba și literatura română au fost doi elevi eliminați din examen pentru tentativă de fraudare (telefoane), în centrele de examen de la Liceul Tehnologic ,,Astra’’ și Colegiul Tehnic ,,Dimitrie Dima’’, ambele din Pitești. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA