930 x122 grota rece

isu argeș

INVESTIȚIE ÎN PIAȚA CEAIR

Investiție în piața Ceair. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești va aloca în acest an fonduri pentru reamenajarea unor spații din piața agroalimentară Ceair (cea mai mare din oraș), spații pe care le are în administrare. Este vorba de spațiile goale din noul corp de clădire, rămase neutilizate din lipsă de chiriași.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Cu 75.000 de lei, SPEP va reamenaja spațiile pentru a fi puse la dispoziția Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

ISU Argeș își va muta temporar sediul în aceste spații, ca urmare a faptului că sediul său de pe strada Traian va fi reabilitat și modernizat în acest an cu bani de la Banca Mondială. Pe perioada lucrărilor, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș va funcționa în spațiile din piața Ceair.

Citiți și: Rupt de beat, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat cu mașina!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90