930 pe 122 COSTACHE

jurnaliști

JURNALIȘTII ARGEȘENI AU PUS MÂNA PE PISTOALE (GALERIE FOTO)

Pe o vreme capricioasă, jurnaliştii acreditaţi la Poliția Argeș şi-au dat întâlnire la poligonul de la Lăbuşeşti din Piteşti. Aici s-a desfăşurat tradiționalul concurs de tir cu armă de foc (pistol) organizat în fiecare an cu ocazia Zilei Poliției Române.

Citiți și: Mulți șoferi fac acest lucru. Atenție, însă! Iei amendă și rămâi fără permis

Jurnaliştii nu au avut emoţii și au tratat cu seriozitate concursul, ba unii chiar s-au descurcat onorabil, fiind şi premiaţi. Festivitatea de premiere a avut loc ulterior la Cercul Militar.

Pe lângă jurnalişti, la concursul de tir au participat şi purtătorii de cuvânt de la Jandarmeria argeșeană, Liviu Sâia, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Mădălina Epure, şi de la Poliția Locală Pitești, Bogdan Aristănţoiu. Cei trei au primit, la rândul lor, diplome speciale.

Citiți și: Să nu faceți ca ea! Gestul pentru care o tânără argeșeancă a fost reținută

Dintre jurnaliști, câștigători au fost următorii:

Băieţi

Locul 1 – Narcis Manole

Locul 2 – Adrian Sasu

Locul 3 – George Onea și Claudiu Popa

Fete

Locul 1 – Adriana Gândilă

Locul 2 – Monica Sandu

Locul 3 – Carmen Buliga.

Manifestările organizate pentru aniversarea a 193 de ani de la înființarea Poliției Române moderne vor continua și zilele viitoare: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/nu-ratati-politistii-vor-defila-prin-centrul-pitestiului/.

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90