930X122 MAIA

ion georgescu

La mulți ani Spitalului Mioveni!

La mulți ani Spitalului Mioveni!

Citiți și: ,,Am luat această decizie! Este calea cea mai bună!”

În această zi, pe 5 septembrie 2019 s-a scris o filă importantă din istoria orașului Mioveni.
Au trecut fix trei ani de când, cu mare bucurie și entuziasm, a avut loc recepția Spitalului Orășenesc Mioveni, cea mai importantă investiție medicală în regiune din ultimii 30 de ani și probabil, cea mai importantă construcție realizată de administrația locală a orașului.
“În continuare, îmi doresc să avem parte de cele mai bune servicii medicale aici, la noi acasă, iar medicii noștri să poată profesa în condiții optime, cu aparatură de ultimă generație.
Îmi doresc ca fiecare pacient care trece pragul acestui spital să fie tratat cu respectul cuvenit și să se bucure de servicii medicale de calitate.
Multe realizări profesionale le doresc medicilor și întregului personal din spital, iar conducerii manageriale îi urez mult succes în activitate!”, este mesajul transmis cu acest prilej de către primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3