930×122 CAPRA 5

Arges

LA UN PAS DE TRAGEDIE ÎN GRĂDINA ZOOLOGICĂ DIN PITEȘTI! (FOTO ÎN ARTICOL)

Vremea neobişnuit de prietenoasă pentru luna noiembrie a scos din casă o mulţime de piteşteni. Nu puţini sunt cei care au optat pentru o plimbare la Grădina Zoologică din pădurea Trivale.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Printre vizitatori s-a aflat şi domnul din imagine, surprins de echipa ePiteşti. Acesta a încălcat, în repetate rânduri, regulile bunului simţ, dar şi legea, punându-şi viaţa în pericol. Pe lângă faptul că se afla într-o stare excesiv de euforică, provocată de alcool, într-un loc în care majoritari sunt copiii, individul şi-a arătat “curajul” prin gesturi inconştiente. De nenumărate ori a trecut peste gardul de protecţie şi s-a apropiat periculos de cuştile animalelor, încercând să le hrănească.

Punctul culminant s-a desfăşurat în dreptul cuştii în care se află mai multe maimuţe din rasa babuin. Se știe că această rasă de maimuţe nu e tocmai prietenoasă, ba chiar are obiceiul să sfâşie carnea rivalilor sau a celor care îi creează o stare de pericol. Aşa cum se observă şi în imagine, individul în cauză a comis o mare imprudenţă, băgând mâna în cuşca maimuţelor şi încercând să le atingă. Nici însoţitoarea acestuia n-a fost mai prudentă, fiindu-i alături în spatele gardului de protecţie. Numai norocul a făcut ca tragedia să nu se producă, babuinul, ciudat si inteligent, păstrând distanţa?!?

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Din această întâmplare se desprind, din păcate, mai multe concluzii. Poliţia locală, plătită din banii piteştenilor, nu se afla în acel loc pentru a veghea la respectarea ordinii publice. Sau, pardon, poate polițiștii locali erau la ridicat de maşini, de unde se câştigă bani mai mulţi pentru primăria domnului Pendiuc.

Acel bărbat aflat în stare de ebrietate nu avea ce să caute într-un spaţiu public plin de copii! La Grădina Zoologică poate intra oricine, atât timp cât este achitată taxa pe biletul de intrare. Banii sunt singurii care contează pentru autorităţi, iar sănătatea şi siguranţa oamenilor ocupă locuri derizorii pe lista priorităţilor Primăriei.

Ce ar trebui să aşteptăm, domnilor de la Primăria Piteşti? Să se întâmple vreo tragedie aşa cum au fost multe în ţară sau să puneţi câţiva poliţişti comunitari să vegheze, pentru că oricum stau degeaba, plătiţi, bineînţeles, din banii noştri, ai tuturor?

securedownload2

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90