930×122 CAPRA 5

Arges

LEMNE LA NEGRU. FIRMĂ DIN ARGEȘ PEDEPSITĂ

Lemne „la negru”. Firmă din Argeș pedepsită. Poliţiştii Serviciului Ordine Publică Argeș și specialişti ai Gărzii Forestiere Ploiești au acționat în Pitești și în comunele adiacente municipiului pentru depistarea și sancționarea transporturilor ilegale de material lemnos. Cu această ocazie, oamenii legii au făcut un control la o societate comercială din comuna Coșești, a anunțat cu puțin timp în urmă Biroul de Presă al Poliției argeșene.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În urma controlului, polițiștii au constatat că la punctul de lucru al firmei respective exista fără documente legale cantitatea de 5,20 de mc de cherestea rășinoase, potrivit sursei citate.

Societatea comercială, al cărei nume autoritățile nu îl dau publicității, a fost amendată cu 25.000 de lei. De asemenea, cheresteaua a fost confiscată şi predată în custodie Ocolului Silvic Pitești. (Foto: Arhivă)  

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90