Donaris 930 x 122

cotmeana

LEMNE „LA NEGRU” LA O FABRICĂ DIN ARGEȘ

Lemne „la negru” la o fabrică din Argeș. Polițiștii Serviciului de Ordine Publică al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, polițiștii din comuna Drăganu și specialiști ai Direcției Silvice Argeș – Ocolul Silvic Cotmeana au organizat ieri o acțiune în comuna Cotmeana pentru combaterea comerțului ilicit de material lemnos.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Informația ne-a fost furnizată în urmă cu puțin timp de Biroul de Presă al Poliției argeșene.

Potrivit sursei citate, în curtea unei fabrici de cherestea, al cărei nume nu este precizat, a fost găsită cantitatea de 20,89 de mc de material lemnos din speciile gorun, paltin și tei, în valoare de peste 8.000 de lei, pentru care deținătorul nu a putut prezenta documente de proveniență.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Deținătorul materialului lemnos a fost amendat cu 600 de lei, iar întreaga cantitate, confiscată. Poliția nu precizează de unde provenea materialul lemnos sau dacă a fost declanșată o anchetă pentru depistarea sursei. (Foto: descriptiv – Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3