EcoMoto 930×122

73

LICITAŢIE PENTRU ASFALTAREA DN 73 ÎN PITEŞTI

Administraţia Domeniului Public Piteşti va organiza pe 22 aprilie o licitaţie pentru desemnarea firmei care se va ocupa de reabilitarea zonei Calea Câmpulung (este vorba de 2 kilometri, porţiunea din drumul național 73 care se află pe teritoriul Piteştiului).

Citiți și: Zona mega importantă din Pitești, transformare de ULTIM MOMENT

Pentru această investiţie Primăria a prevăzut un buget de 7.100.000 de lei. Municipalitatea a încercat să determine Guvernul să aloce fondurile necesare, aşa cum Executivul a făcut pentru restul drumului naţional care leagă Piteştiul de Câmpulung Muscel și mai departe de Braşov, dar fără succes.

Investiţia va viza atât refacerea covorului asfaltic de rulare, cât şi a celui de uzură, precum şi a trotuarelor aferente. Potrivit autorităților, lucrările vor fi terminate până la finalul anului în curs.

Citiți și: Incredibil! O firmă și-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90