EcoMoto 930×122

berevoești

LICITAȚIE PENTRU SEDII DE POLIŢIE DIN ARGEȘ

Licitație pentru sedii de poliție din Argeș. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş a iniţiat procedurile legale de achiziţie publică a lucrărilor de reabilitare a sediilor unor posturi de poliție.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Printre altele, au fost scoase la licitaţie în sistemul electronic naţional de achiziţii publice lucrările de reabilitare pentru posturile de poliţie din comunele Berevoeşti şi Dragoslavele. Suma totală pusă la bătaie: 150.000 de lei.

Firmele interesate pot depune oferte tehnice şi de preţ până pe 27 februarie 2019, după care va urma procedura de selecţie a constructorului.

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții pe mai multe drumuri importante din județ

Urmează ca pe parcursul acestui an și alte secții de poliție din județul Argeș să intre în reparații. (Foto: Sediul județean din Pitești al Poliției Argeș) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3