930X122 MAIA

Arges

LOCURI DE MUNCĂ VACANTE ÎN ARGEȘ

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a dat astăzi publicității lista joburilor vacante la această oră în Argeș. Este vorba de locurile de muncă disponibile pe care agenții economici trebuie să le raporteze periodic. Potrivit sursei citate, în Argeș sunt vacante acum 1.230 de locuri de muncă.

Citiți și: Va fi construită o nouă fabrică! Investiția este de 48 de milioane de euro

Față de săptămânile anterioare, situația rămâne neschimbată din punct de vedere al domeniului în care sunt oferite cele mai multe joburi. Și de această dată domeniul confecțiilor este „lider”, cu 541 de locuri de muncă disponibile. Printre altele, în construcții există 85 de joburi vacante, în industrie – 67, în transporturi – 42, iar în comerț – doar 4.

Lista completă și cu informații detaliate despre locurile de muncă vacante poate fi consultată la sediul AJOFM Argeș (Pitești, bulevardul Republicii, nr. 11) și pe site-ul instituției, www.arges.anofm.ro, la secțiunea “locuri de muncă vacante”.

Citiți și: Tânăr din Argeș, vaccinat, răpus de rujeolă! Avea și alte afecțiuni

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3