EcoMoto 930×122

Arges

LOCURI DE MUNCĂ VACANTE ÎN ARGEȘ: AFLĂ UNDE ȘI CÂTE SUNT

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a comunicat numărul total al joburilor vacante la această oră în Argeș. Județul nostru continuă să ocupe una dintre primele poziții în țară din punct de vedere al numărului de locuri de muncă disponibile anunțate de agenții economici.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Astfel, potrivit sursei citate, în Argeș există acum 955 de joburi vacante. Ca și în urmă cu o săptămână, cele mai multe, 501, sunt în domeniul confecțiilor. În industrie sunt disponibile 72 de locuri de muncă, în construcții – 62, în comerț – 13, în transporturi – 6, iar în hoteluri și restaurante – doar 4. Celelalte activități cumulează împreună 297 de joburi libere.

Lista completă și cu informații detaliate despre locurile de muncă vacante din județul Argeș poate fi consultată la sediul AJOFM din Pitești (bulevardul Republicii, nr. 11) și pe site-ul AJOFM, www.arges.anofm.ro, la secțiunea “locuri de muncă vacante”.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90