EcoMoto 930×122

bratianu

LUCRĂRILE DE LA COLEGIUL „BRĂTIANU”, MAI SCUMPE

Primăria Piteşti a alocat pentru acest an 500.000 de lei pentru continuarea lucrărilor de reabilitare a clădirii în care funcționează Colegiul Naţional „I.C. Brătianu”.

Citiți și: Teribil! S-a întâmplat la Colegiul ,,Brătianu”!

Suma totală necesară, care va fi alocată de-a lungul următorilor doi-trei ani, este, însă, mult mai mare, respectiv de 11.000.000 de lei, conform celui mai nou deviz de lucrări. Iniţial, devizul era de 9.000.000 de lei, iar diferenţa în plus a apărut după primele lucrări de reabilitare (făcute de o firmă care nu a respectat calendarul impus de autorităţi, motiv pentru care contractul a fost reziliat).

„În urma lucrărilor făcute s-a constatat că e nevoie de mai mulţi bani, în sensul că sunt mai multe elemente de construcţie care au nevoie de intervenţii. Sperăm să reabilităm Colegiul într-un timp cât mai scurt, iar firma care se va ocupa de lucrări să respecte termenele stabilite.”, afirmă Laurenţiu Zidaru, viceprimar al municipiului Piteşti.

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții pe mai multe drumuri importante din județ

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90