EcoMoto 930×122

costesti

MAGAZIN ÎN FLĂCĂRI, PERICOL DE EXPLOZIE (GALERIE FOTO)

În această dimineață, în jurul orei 5, trei echipaje cu trei autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD de la Secția de Pompieri Costești și Detaşamentul de Pompieri Bradu au intervenit în cartierul Zorile din orașul Costești.

Citiți și: S-a dat alarma! Urgență la un depozit din Argeș: Intervin pompierii

Intervenția de urgență a fost pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un magazin mixt, cu o suprafață totală de aproximativ 300 de mp.

În jurul orei 6:30 incendiul, a cărui cauză va fi stabilită, era localizat. La această oră, 20 de pompieri militari acționează pentru lichidarea completă a focului.

Citiți și: Imagini tulburătoare! Tânără lovită în plin de mașină când traversa

Pe timpul acțiunii de stingere pompierii au evacuat un rastel de butelii, eliminând astfel pericolul unei explozii. Intervenția este dificilă din pricina cantității mari de materiale combustibile și a suprafeței semnificative de manifestare a incendiului.

UPDATE: Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, au ars magazinul pe o suprafață de 300 de mp, 10 vitrine frigorifice, 5 case de marcat, produse alimentare și nealimentare, 5 laptopuri și posibil documente personale și de firmă. Conform sursei citate, cauza a fost un scurtcircuit la un cablu electric defect. (Foto: ISU Argeș)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3