New Profesional Consult 930 x 122

Arges

MAI E PUȚIN ȘI VINE!

Consiliul Judeţean Argeş organizează prin Centrul de Cultură “Brătianu” pe 16, 17 şi 19 decembrie, în fiecare zi de la ora 10, acţiunea “Eu sunt Moş Crăciun”.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

Pe 16 decembrie Moşul va ajunge la copiii de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate “Sfinţii Constantin şi Elena“ din Piteşti, iar pe 17 decembrie se va opri la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Găvana, tot din Piteşti. Vor fi colindaţi de solistul vocal Tiberiu Hărăguş şi de corul de copii de la Şcoala Gimnazială „Vintilă Brătianu” din orașul Ştefăneşti, condus de doamna profesor Letiţia Bădilă.

Pe 19 decembrie la Vila Florica din Ștefănești sunt aşteptaţi să ajungă colindătorii din Nucşoara, însoţiţi de Ion Rodoş, meşter popular. Moş Crăciun va fi la Vila Florica în aşteptarea copiilor.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Petrecerea dedicată Crăciunului urmează să fie animată de regizorul artistic Nicolae Bănică.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3