New Profesional Consult 930 x 122

maracineni

MĂRĂCINENI: SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ ÎN TRAFIC

UPDATE: Șoferul ar fi avut o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Mărăcineni: Surpriză neplăcută în trafic. Azi noapte un șofer din Pitești a fost înregistrat de radar cu 123 de km pe oră în localitate, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș. S-a întâmplat pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel, în comuna Mărăcineni.

Potrivit sursei citate, șoferul era băut. Mai mult, precizează Biroul de Presă al Poliției argeșene, conducătorul auto ar fi refuzat recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Piteșteanul (Constantin-Valeriu C., în vârstă de 36 de ani) a fost amendat de polițiștii rutieri cu 1.305 lei. De asemenea, i-a fost reținut permisul auto în vederea suspendării pentru 90 de zile a dreptului de a conduce pe drumurile publice. I s-a făcut și dosar penal pentru că ar fi refuzat recoltarea de probe pentru stabilirea alcoolemiei. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3