Donaris 930 x 122

maracineni

MĂRĂCINENI: VITEZOMAN PRINS DE RADAR

Mărăcineni: Vitezoman prins de radar. Un șofer din București a fost prins de polițiștii rutieri argeșeni circulând cu o viteză cu mult peste limita legală.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

S-a întâmplat ieri, pe raza comunei Mărăcineni, pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel, ne-a informat cu puțin timp în urmă Biroul de Presă al Poliției argeșene.

Potrivit sursei citate, radarul a înregistrat o viteză de 142 de km pe oră la autoturismul la volanul căruia se afla bucureșteanul. Asta în condițiile în care limita maximă în localitate este de 50 de km pe oră.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Bucureșteanul, în vârstă de 50 de ani, a fost amendat cu 1.305 lei. De asemenea, poliţiştii i-au reţinut permisul în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile. (Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3