930×122 CAPRA 5

Arges

MARFĂ SUSPECTĂ, CONFISCATĂ AZI ÎN ARGEȘ

Polițiștii argeșeni ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au găsit astăzi într-un centru frigorific din comuna Stâlpeni 3.560 de kg de pipote de pui de import (dintr-o altă țară a Uniunii Europene) pentru care nu au putut fi prezentate documente de proveniență.

Citiți și: A nins în Argeș!

Întreaga cantitate de carne, în valoare de aproape 25.000 de lei, a fost confiscată. În plus, în baza unui certificat sanitar-veterinar de încadrare în categoria produselor care nu sunt destinate consumului uman, cantitatea a fost valorificată către o societate de producere de făinuri proteice. De asemenea, depozitarul a fost amendat cu 500 de lei.

Acțiunea s-a desfășurat în cadrul campaniei de controale pe care Poliția Română o derulează în perioada premergătoare sărbătorilor de Paști.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3