Donaris 930 x 122

elevi

Masă Sănătoasă în școli, începând cu anul școlar viitor

Masă Sănătoasă în școli, începând cu anul școlar 2022-2023.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Începând cu anul școlar 2022-2023, la nivelul sistemului național de învățământ va fi implementat Programul Național Integrat „Masa Sănătoasă în școli 2022 – 2027” pentru sprijinirea participării la educație a tuturor copiilor.

Pentru derularea programului se constituie un grup de lucru la nivelul guvernului (Ministerul Educației, Ministerul Agriculturii, Ministerul Sănătății, Ministerul Finanțelor și Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene).

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Se dorește ca masa să fie asigurată folosind produse agroalimentare românești în colaborare cu Ministerul Agriculturii (inclusiv batoane nutritive BIO).

Finanțarea programului pentru 5 ani: 1 miliard euro!

În același context, începând cu septembrie 2023, Ministerul Educației va introduce în planul de învățământ al disciplinei Educație pentru viață și modulul Educație pentru alimentație sănătoasă.

Foto descriptiv: Unica.md

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90