New Profesional Consult 930 x 122

Arges

„MASCAȚI” ÎN ARGEȘ – CE RECOMANDĂ POLIȚIA PENTRU PAȘTE

De astăzi, 29 aprilie, și până pe 2 mai 2016 inclusiv, cu ocazia Sărbătorii Învierii, a Paștelui și a minivacanței de 1 mai, peste 340 de poliţişti argeșeni vor fi zilnic pe teren.

Citiți și: A nins în Argeș!

Biroul de Presă al instituției anunță că în această perioadă Poliția Argeș va combate cerșetoria și comerțul ilicit. De asemenea, potrivit sursei citate, zeci de polițiști rutieri vor fi pe drumurile din județ, inclusiv cu autospeciale echipate cu aparate radar. Totodată, zeci de polițiști ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi ai Serviciului Acţiuni Speciale („mascații”) se vor afla în dispozitiv pentru a preveni şi a combate eventualele infracţiuni de natură judiciară şi economică, precum şi infracțiunile la regimul armelor şi muniţiilor, în Pitești și în celelalte localități din Argeș.

Pentru a vă bucura în linişte de Paşti și de minivacanța de 1 mai, poliţiştii argeșeni vă recomandă:

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

1.În zonele aglomerate din pieţe, gări, autogări, magazine și lăcaşe de cult fiţi foarte atenţi cu banii şi obiectele personale!

2.Nu purtaţi portmoneul în buzunarele exterioare ale hainelor, în sacoşă sau la vedere!

3.Nu păstraţi în acelaşi loc banii, actele personale şi cheile apartamentului!

4.În aglomeraţie, dacă vă simţiţi bruscaţi, controlaţi-vă geanta sau portmoneul chiar în acel moment! Priviţi cu atenţie persoanele din jurul dumneavoastră, pentru a reţine cât mai multe detalii despre cei care ar putea să vă sustragă bunuri.

5.Evitaţi pe cât posibil locurile izolate sau neiluminate!

6.În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi la cel mai apropiat poliţist sau sunaţi la 112 – Apelul Unic de Urgenţă! (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90