930 x122 grota rece

albeștii de argeș

MASCAŢI ÎN CLUBUL DE NOAPTE

Mascaţi în clubul de noapte. Polițiștii din Albeștii de Argeș şi luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș („mascaţii”) au făcut aseară o razie într-un club de noapte din comuna Albeștii de Argeș. Informaţia ne-a fost furnizată în urmă cu puţin timp de Biroul de Presă al Poliţiei Judeţene.

Citiți și: Anchetă explozivă: Răzbunare terminată la Poliție! Tineri cercetați pentru infracțiuni în serie

Cu această ocazie, polițiștii au găsit un tânăr de 22 de ani din comuna Cicănești care avea fără drept asupra lui un cuțit aflat în teacă de piele. I s-a făcut dosar penal pentru infracţiunea de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, iar cuțitul i-a fost confiscat.

Totodată, a fost verificat modul de asigurare a pazei în clubul de noapte. Doi agenți de pază au fost amendaţi cu 400 de lei conform Legii 333/2003.

Citiți și: Accident: Un Renault, zob! Trafic paralizat, în Argeș

Oamenii legii continuă verificările la clubul de noapte din Albeştii de Argeş cu privire la autorizarea și programul de funcționare și respectarea tuturor normelor de funcționare. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90