New Profesional Consult 930 x 122

baruri

„MASCAȚI” ÎN CLUBURI ȘI BARURI!

Poliţiştii Secţiei 1 din Piteşti au descins în baruri şi cluburi.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Au fost controlate trei localuri publice şi date 11 amenzi, în valoare totală de 11.000 de lei. Trei dintre sancţiuni au fost pentru nerespectarea Legii 333/2003 cu privire la paza bunurilor, iar 8 – pentru nerespectarea legii 61/1991 referitoare la încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

La una dintre societăţile controlate poliţiştii au constatat că nu era respectat planul de pază, la o alta nu era asigurat echipamentul specific agenţilor de pază, iar la o a treia agentul de pază nu şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu. În toate cele trei cazuri au fost date amenzi. Totodată, la una dintre locații au fost găsiți 7 minori, toţi în vârstă de 17 ani, care consumau băuturi alcoolice. Au fost și ei amendați.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Pe de altă parte, în noaptea de 6 spre 7 august 2016 poliţiştii din comuna Drăganu și luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale („mascații”) au controlat 4 restaurante și cluburi cu program non-stop. Poliţiştii au verificat 35 de persoane şi 21 de autovehicule şi au dat 5 amenzi, însumând 4.400 de lei. De asemenea, la o discotecă din comuna Cuca poliţiştii au constatat că obiectivul nu avea plan de pază întocmit. Administratorul discotecii a fost amendat cu 2.000 de lei. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90