New Profesional Consult 930 x 122

albeștii de argeș

„MASCAȚII” AU FĂCUT LINIȘTE ÎN DISCOTECĂ. AMENZI, DOSAR PENAL

Poliţiştii din Albeştii de Argeş și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș („mascații”) au făcut în acest weekend o razie la o discotecă din comună. Scopul: prevenirea faptelor antisociale şi eventuala depistare a unor persoane urmărite în temeiul legii.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Cu ocazia controlului, au fost legitimate 97 de persoane și controlate 35 de autoturisme.

De asemenea, au fost date 8 sancțiuni contravenționale conform legii 61/1991 (legea pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice) și, respectiv, legii 333/2003 (legea cu privire la paza obiectivelor, bunurilor și a valorilor și protecția persoanelor), în valoare totală de 5.200 de lei.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Totodată, a fost identificat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Băiculești, care avea un topor în autoturismul său. În cauză a fost înregistrat dosar penal, potrivit articolului 372 din Codul Penal (portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase). Acest tip de infracțiune este pedepsit de lege cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90