930X122 MAIA

bulevardul nicolae bălcescu

MAŞINĂ CONFISCATĂ PE BULEVARDUL BĂLCESCU

Maşină confiscată pe bulevardul Bălcescu. Polițiștii Biroului Rutier Pitești şi colegii lor de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au făcut ieri un control în trafic, a anunţat cu puţin timp în urmă Biroul de Presă a Poliţiei Argeş.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Pe bulevardul Nicolae Bălcescu din zona de nord a Piteştiului a fost oprit şoferul unei autoutilitare care transporta grâu. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că pentru 3.500 de kg dintr-un total de 6.000 bărbatul nu avea aviz de însoţire a mărfii, obligatoriu, potrivit sursei citate.

Şoferul (Cristi-Laurenţiu P.), în vârstă de 32 de ani, din comuna argeşeană Izvoru, a fost amendat. Mai mult, autoutilitara a fost confiscată de poliţişti. (Foto Arhivă: descriptiv)

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90