New Profesional Consult 930 x 122

argesean

MAYBACH-UL LUI CORNEL, PE MÂNA LUI ILIE PENESCU

Nici până în prezent, la mai bine de patru ani de când a fost scos la vânzare, familia Penescu nu a găsit un cumpărător pentru autoturismul de lux Maybach cu care Cornel Penescu făcea furori.

Citiți și: Argeșean, probleme în avion înainte de decolare!

Maşina este acum pe mâna lui Ilie Penescu, fratele mai mare al lui Cornel. Ilie Penescu poate fi văzut deseori la volanul automobilului care l-a „vrăjit” şi pe Gigi Becali. Din cauza problemelor cu legea, şi Gigi Becali, dar şi Cornel Penescu sunt în puşcărie. Locul obişnuit de parcare pentru mașina de lux atunci când Ilie Penescu nu e acasă este curtea fostului sediu al clubului FC Argeş, de pe strada „Armand Călinescu” din Pitești, acolo unde funcţionează dispeceratul firmei de taxi a familiei. Tot acolo mai staționează din când în când și o altă maşină de lux, dar de teren, pe care o conduce băiatul lui Cornel Penescu, Andrei.

Maybach-ul 62 S al lui Cornel Penescu, fost patron al clubului de fotbal FC Argeş, este încă la vânzare, la prețul de 240.000 de euro. (Foto: capital.ro)

Citiți și: EXPLOZIE! ARGEŞEAN RĂNIT

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90