New Profesional Consult 930 x 122

argesean

AMENDAT CU 300 DE LEI PENTRU CĂ A ARUNCAT DIN MAȘINĂ UN SAC CU GUNOI

Poliţia Locală Piteşti a dat recent o amendă mai puţin obişnuită, dar mai mult decât binevenită şi care poate constitui un avertisment pentru multe persoane.

Citiți și: Nesimțire mare! Filmat când aruncă gunoiul pe marginea drumului, lângă Pitești

Astfel, Daniel T., din comuna argeșeană Miroşi, a fost amendat cu 300 de lei deoarece a fost surprins în timp ce arunca din maşina personală un sac cu gunoi. Amenzi similare pot fi acordate şi pentru cei care aruncă la întâmplare ambalaje sau saci cu gunoi de la ferestrele blocurilor.

De asemenea, poliţiştii locali piteşteni au amendat două persoane din alte judeţe care nu au respectat reglementările locale privind circulaţia cu maşinile pe drumurile publice şi cele privind parcările. Sorin C., din Graţia, judeţul Teleorman, a fost amendat cu 100 de lei fiindcă a circulat prin Piteşti cu o autoutilitară pentru care nu avea autorizaţie de acces de la Primărie, iar Dragoş G. din Olt a luat o amendă de 50 de lei deoarece a lăsat o maşină de tonaj mare în parcarea unui bloc din Găvana. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. Mizerie cât cuprinde! Au fost prinși în flagrant!

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90