Eurial 930 x 122

gunoi

Primăria Pitești: Locul obiectelor de mobilier vechi nu este la platformele de colectare!

Primăria Pitești: Locul obiectelor de mobilier vechi nu este la platformele de colectare!

Citiți și: Nesimțire mare! Filmat când aruncă gunoiul pe marginea drumului, lângă Pitești

Adesea, la platformele de colectare a deșeurilor municipale, lângă recipienții destinați acestora, găsim depozitate necontrolat diverse deșeuri voluminoase, obiecte de mobilier vechi.

Locul acestor deșeuri nu este la platformele de colectare, întrucât ridicarea lor nu se poate face cu autogunoierele compactoare destinate deșeurilor municipale, fiind necesare utilaje speciale pentru acest tip de deșeuri, atrage atenția Primăria Pitești.

Citiți și: Pitești. Se poate! Măsură de ultim moment 

În centrul de colectare din strada Dârzu, numărul 12C, pot fi aduse, cu titlu gratuit, deșeuri voluminoase, obiecte de mobilier vechi și deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), de luni până vineri, în intervalul orar 07:00-16:00. Preluarea deșeurilor se efectuează exclusiv de la persoanele fizice care au domiciliul în Pitești.

Piteștenii mai pot depune deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție, în cadrul campaniilor speciale de colectare. Următoarea campanie va avea loc în data de 30 septembrie.

“Aducem în atenția piteștenilor că neîndeplinirea obligației de păstrare a curățeniei la locurile stabilite pentru depozitarea deșeurilor menajere constituie contravenție și se sancționează.

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636535, tel: 0248/636886, fax: 0248/215308, e-mail: salubritate@gmail.com.”, transmite Primăria Pitești.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90