EcoMoto 930×122

budeasa

Budeasa: Bărbat amendat pentru că a aruncat gunoaie din mașină

Budeasa: Bărbat amendat pentru că a aruncat gunoaie din mașină

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Primarul comunei Budeasa, Nicolae Rachieru, afirmă că oamenii din localitatea pe care o conduce au demonstrat că ceea ce caracterizeză în general comunitatea este grija pentru mediul înconjurător şi că deşeurile aruncate la întâmplare sunt exemple izolate de iresponsabilitate a unor cetăţeni certaţi cu educaţia şi bunul simţ.

 

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

 

Un bărbat a fost prins însă de către autorități chiar când arunca deșeuri din mașină.

„Un „domn” cu o mașină parcată pe un drum lateral, într-o zonă unde a crezut că nu poate fi văzut, descarcă haine și gunoaie pentru „sortare” (așa explică dânsul autorităților).

În acest sens, Primăria Budeasa l-a „premiat” pentru activitatea desfășurată, urmând să sancționeze mult mai drastic astfel de gesturi.

Sunt nevoit să fac aceste precizări pentru cei care nu știu sau nu înțeleg că este timpul să ne civilizăm!”, a scris primarul Nicolae Rachieru pe pagina sa de Facebook.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3