Donaris 930 x 122

argesean

Argeșean, probleme în avion înainte de decolare!

Un argeșean întâmpină probleme în avion.

Citiți și: Șocant! O femeie cu un copil mic a încercat să prindă avionul din mers!

Daniel S., cititor fidel ePitești, ne-a transmis recent că nu mai poate decola din Varșovia spre București din cauza unor defecțiuni la avion. Totodată, bărbatul acuză compania de transport aerian de incompetență, dat fiind faptul că „este a treia oară când schimbă avionul pentru defecțiuni apărute înainte de decolare”.

 

Citiți și: UPDATE: ACCIDENT AVIATIC ÎN ARGEȘ

 

„După ce au schimbat avionul cu cel din imagine care era defect și se lucra la el, ne-au îmbarcat și nu au mai decolat! Are defecțiune avionul! Ne-a oprit în mijlocul pistei și a zis că o să vină un autobuz sa ne ducă înapoi la terminal. Am înțeles că ne bagă în al 3-lea avion, aceasta firmă ne-a schimbatde 3 ori avionul! Am așteptat să repare al doilea avion sub privirile noastre, ne-au îmbarcat și a vrut să decoleze și s-a defectat și acesta!”, susține omul.

 

 

Biletul de avion, trimis de cititor.

 

 

 

„Sunt scurgeri de lichid din acest avion!”, ne-a mai transmis bărbatul care, ulterior, nu a mai putut fi contactat.

Este posibil ca problema să se fi remediat și să fi ajuns cu bine acasă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Eduard spune:

    Bai George Olteanu

    Cat iți ia sa documentezi un articol si sa il scri? Ca esti dincolo de culmea banalului. Nu ai spus nimic in articolul asta. Nu e de interes nu are un inceput sau sfarsit, nu are un subiect. E un fragment dintr-un mesaj care nu are nici un subiect.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90