NOR CURIER 930X122

avion

KIMBERLY DINCĂ, STEWARDESĂ PENTRU O ZI!

Pe frumoasa brunetă Kimberly, fotomodel la o cunoscută agenţie de profil din Piteşti, am tot văzut-o pozând în ipostaze care mai de care mai interesante. De această dată piteşteanca noastră a intrat în rolul unei stewardese în cadrul evenimentului ,,The customer care alliance’’, care a avut loc în incinta unui hotel din Bucureşti.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

,,Călătoresc des cu avionul, aşa că nu mi-a fost deloc greu să mă descurc. A fost o experienţă minunată! Rolul meu a fost acela de a conduce oamenii într-o încăpere care seamănă cu interiorul unui avion. De asemenea, le-am arătat cum se folosesc măştile de oxigen, vestele de salvare şi centurile de siguranţă. Am întâlnit oameni primitori şi amabili, care m-au impresionat în cel mai plăcut mod.’’, spune Kimberly.

Amintim că ea este elevă la Colegiul Național Liceal „Alexandru Odobescu” din Pitești și a prezentat până acum, printre altele, colecții vestimentare ale cunoscuților designeri Cătălin Botezatu și Romanița Iovan. (Foto: Facebook Kimberly Dincă)

Citiți și: Alertă cu bombă într-un avion deasupra României!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90