SPALATORIE MURAY  930×122

ACAROM

ARGEȘEANUL CARE A STRIGAT LA IOHANNIS, AMENDAT

Argeșeanul care a strigat la Iohannis, amendat. După cum v-am informat, la primirea sa oficială de azi dimineață în Pitești președintele României a fost apostrofat de un bărbat.

Citiți și: Elevii de azi, jandarmii de mâine

„Domnule președinte, jos labele de pe justiție! S-o luați pe Kovesi acasă! Jos labele! Nu ne băgați pe toți la pușcărie? Băgați tot poporul român la pușcărie?”, i-a strigat bărbatul în momentul în care Klaus Iohannis saluta oficialitățile locale și județene venite să-l întâmpine în fața hotelului Ramada.

Bărbatul a fost imediat înlăturat de jandarmi. Am luat legătura cu Jandarmeria Argeș, care, prin vocea Alexandrei Dumitrache, sergent major, ne informează că bărbatul a fost amendat cu 200 de lei pentru „tulburarea liniștii și a ordinii publice”.

Citiți și: Sute de angajați au plecat de la Dacia pe zeci de mii de euro

Este din orașul argeșean Ștefănești, are 65 de ani și se numește Gheorghe Ene.

Strigi la Iohannis, ești amendat. Strigi la Dragnea, iar ești amendat. Le tulburăm tovarășilor liniștea! Pentru tovarăși, lumea perfectă este aia în care toți ne aliniem frumos în poziție de drepți sau în care toți stăm în cap în fața lor, ca la tovarășa Dăncilă. Jandarmeria, „vigilentă”, la „datorie”!

Amintim că președintele Klaus Iohannis a participat astăzi în incinta hotelului Ramada din Pitești la dezbaterea ”Industria auto, motorul dezvoltării economiei. Factori de creștere a competitivității”, organizată de Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) (subiectul pe larg, AICI). Programul deplasării în Argeș a președintelui României a inclus și o vizită la Automobile Dacia din Mioveni.

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90