930 x122 grota rece

internet

MEGA-PROIECT ÎN ARGEŞ PENTRU INTERNET DE MARE VITEZĂ

Mega-proiect în Argeş pentru internet de mare viteză. Una dintre cele mai importante şi mai mari, din punct de vedere al costurilor, investiţii din judeţul Argeş este pe cale să înceapă a se derula.

Citiți și: Admitere la liceu fără examen

Este vorba de elaborarea proiectului tehnic, execuţia de lucrări şi furnizarea de echipamente în cadrul proiectului de dezvoltare a infrastructurii de comunicaţii în bandă largă de mare viteză în judeţul Argeş. Mai simplu spus, vorbim despre dezvoltarea unei reţele de internet de mare viteză în Argeş pentru administraţiile locale (în primul rând), dar şi pentru locuitori.

Valoarea investiţiei este de 15.879.711 lei. Firmele interesate să participe la licitaţia care deja a fost lansată în sistemul electronic naţional de achiziţii publice pot depune oferte tehnice şi de preţ până pe 19 iunie 2019.

Citiți și: Pitești. Proiect ambițios: Fără cabluri pe stâlpii din oraș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90