NOR CURIER 930X122

batrana

MERIȘANI: BĂTRÂNĂ CĂZUTĂ ÎN RÂPĂ, SALVATĂ DE JANDARMI

Ieri, în jurul orei 16:30, o patrulă de jandarmi aflată în timpul orelor de serviciu în comuna argeșeană Merişani, satul Dobrogostea, a găsit o femeie în vârstă căzută într-o viroagă adâncă de aproape 4 metri.

Citiți și: Accident surprins LIVE de cameră! Greseala făcută de șoferul BMW-ului

Un jandarm a coborât de urgență pentru acordarea primului ajutor. Bătrâna era îngheţată, obosită, dar conştientă. Din fericire, nu avea răni sau luxații și se putea mișca. La capătul unei operațiuni îngreunată de zona mocirloasă şi alunecoasă și care a durat în jur de 30 de minute, femeia a fost scoasă din râpă la mal.

Ulterior, bătrâna, în vârstă de 78 de ani, din Merișani, le-a precizat salvatorilor că s-a apropiat prea mult de marginea pârâului, a alunecat şi a căzut.

Citiți și: Pod nou în Argeș!

Deoarece şi-a exprimat dorinţa să meargă acasă, femeia a fost condusă de jandarmi la familie, acolo unde a ţinut să le mulţumească acestora pentru promptitudinea şi profesionalismul de care au dat dovadă. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90