930 x122 grota rece

elevi

MESAJUL „GENERALULUI” PENTRU ELEVI: NU CHIULIȚI DE LA SIMULĂRI!

Inspectorul şcolar general al județului Argeș, Dumitru Tudosoiu, îi îndeamnă pe elevi să nu tragă chiulul de la apropiatele simulări ale evaluărilor naționale pentru clasa a VIII-a și pentru bacalaureat.

Citiți și: Măsura de care se tem toți elevii! Schimbări drastice!

„Le promit că vom avea condiţii foarte bune, atât din punct de vedere logistic, cât şi uman. Trebuie doar să participe şi să nu trateze cu superficialitate aceste examene. Mi-aş dori să am un procent de participare cât mai apropiat de 100%. Să vină să îşi testeze forţele!”, spune Dumitru Tudosoiu (foto).

Amintim că simularea pentru elevii de a VIII-a va avea loc după următorul program: pe 23 februarie la limba şi literatura română, pe 24 februarie la matematică şi pe 25 februarie la limba şi literatura maternă, urmând ca pe 6 martie să fie afişate rezultatele.

Citiți și: Argeș. Microbuz cu elevi în execursie, accident grav! Mai mulți copii, răniți

Elevii claselor a XI-a şi a XII-a vor avea simulare a bacalaureatului pe 2 martie (limba şi literatura română), 3 martie (limba şi literatura maternă), 4 martie (proba obligatorie a profilului) și pe 6 martie (proba la alegere a profilului şi specializării – doar pentru elevii clasei a XII-a), rezultatele urmând să fie afișate pe 12 martie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90