930×122 CAPRA 5

Arges

METEOROLOGII ANUNȚĂ. CE NE AȘTEAPTĂ MÂINE DIMINEAȚĂ

Meteorologii anunță. Ce ne așteaptă mâine dimineață. Luna noiembrie va începe în județul Argeș cu o vreme rece, potrivit estimărilor comunicate de Administrația Națională de Meteorologie valabile pentru următoarele două săptămâni.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Mâine (1 noiembrie 2017) dimineață, conform sursei citate, ne așteaptă temperaturi minime preponderent negative. Media lor va fi în jur de -2 grade.

Apoi, însă, vremea se va încălzi treptat. Media temperaturilor maxime diurne va ajunge la 14…16 grade, iar minimele nocturne se vor situa în jurul valorii de 5 grade. Aceste temperaturi vor caracteriza o vreme ușor mai caldă decât în mod normal pentru perioada 3 – 7 noiembrie.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

După 8 noiembrie, vremea se va răci din nou, potrivit estimărilor, până la o medie a valorilor maxime de 10…12 grade și de 3 grade a valorilor minime.

Ploi slabe vor fi posibile în jurul datei de 3 noiembrie. De asemenea, probabilitatea pentru ploaie va fi în creștere mai ales după data de 7 noiembrie, anunță meteorologii.

La această oră, principalul fenomen meteorologic în Argeș este vântul, care accentuează senzația de frig. În Pitești sunt mai puțin de 6 grade. Amintim că astăzi, până la ora 12, zona de munte a județului se află sub cod galben de vânt.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3