New Profesional Consult 930 x 122

dna

MII DE PITEŞTENI URMĂRIŢI

Mii de piteșteni urmăriți. La cererea unor diverse instituții ale statului – de la Poliţie și Jandarmerie până la DNA, SRI ori instanţe de judecată – Direcția pentru Evidenţa Persoanelor a Municipiului Piteşti a făcut în trimestrul III al anului în curs 7.033 de verificări în sistemul naţional integrat de introducere şi actualizare a informaţiilor personale.

Citiți și: Pitești. „Bombardieri” în acțiune! S-au crezut VIP-uri într-un bar din Centru și au „uitat” să plătească!

Documentele solicitate în legătură cu miile de piteșteni verificați au fost transmise instituţiilor abilitate în baza legii cu privire la datele personale.

Pe de altă parte, în aceeași perioadă (lunile iulie, august și septembrie 2018), Direcția pentru Evidenţa Persoanelor a Municipiului a eliberat 36 de dovezi de stare civilă pentru piteşteni care s-au căsătorit peste hotare şi 28 de certificate pentru persoane plecate la tratament în străinătate.

Citiți și: Viteze năucitoare în Pitești! Un Audi a spulberat un BMW!

În plus, Direcția a primit de la 292 de piteşteni cereri pentru transcrierea unor documente de stare civilă necesare pentru diverse activităţi desfăşurate în alte țări (muncă, studii etc.).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90